Hoveddel Side topp

Våre tjenester

Mange bedrifter i Norge er ikke klar over at de har rett på midler fra SkatteFUNN. Selskaper med utgifter til utvikling av nye tjenester, produkter eller prosesser har ofte rett til store skatteletter. Er du usikker på om ditt selskap bør søke om midler fra SkatteFUNN? Ta vår TEST eller kontakt oss nå for en gratis konsultasjon.

Om din bedrift ønsker å søke, eller finne ut mer om ordningen, men mangler kapasitet eller kunnskap, hjelper vi deg. Vi hjelper deg med å skrive SkatteFUNN-søknaden slik at du får midlene du har krav på. Om søknaden mot formodning ikke skulle bli godkjent, skal vi ikke ha betalt for oppdraget. Ta vår test eller legg igjen e-postadressen din, så kontakter vi deg innen 24 timer for en uforpliktende vurdering av din situasjon.

Om du velger å bruke oss til å skrive søknaden får du pengene tilbake om søknaden mot formodning ikke blir godkjent. I motsetning til våre konkurrenter tilbyr vi fastpris uten bindingstid.  

Vi er fornøyde når kundene våre er fornøyde:

"Ved hjelp av Merit Softfunding leverte mitt selskap en vellykket Skattefunn-søknad på første forsøk. Merit har en god arbeidsprosess og samarbeider tett med deg som kunde. Takket være dette tok utarbeidingen av søknaden kun en dag. Som førstegangssøker var deres kompetanse uvurdelig. Anbefales på det sterkeste!"
-Trollpants Game Studio

Test ditt selskap her

Skatter selskapet til Norge?
Selskapet skal utvikle en ny eller forbedret:
Ca hvor lang tid vil det ta å utvikle dette? (Relatert til forrige spørsmål)
Vil selskapet ha kostnader tilknyttet utviklingen?
E-post:
Tlf:
Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn